Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Vokalni komorni ansambl OGŠ Brotnjo osvojio I. nagradu na XXI. Federalnom natjecanju učenika/studenata glazbe u Travniku

Dana 16.4.2018. godine održano je XXI. otvoreno Federalno natjecanje učenika i studenata glazbe u Travniku. Katolički školski centar ”Petar Barbarić” ugostio je brojne talentirane glazbenike iz BiH, a među vrhunskim natjecateljima nastupio je i Vokalni komorni ansambl OGŠ Brotnjo iz Čitluka u klasi nastavnica Marte Čolak, Monike Bule i Marine Mitar. Uz korepetitorsko vodstvo nastavnice Marije Martinac, ovaj ansambl je nastupio s dvije točke; G.B.Martini ”Tristis est anima mea” i tradicionalnom afričkom pjesmom ”Si njay njay njay” u aranžmanu B. Fischera.

Izvrsnom glazbenom interpretacijom učenici OGŠ Brotnjo su osvojili prvu nagradu ocjenjivačkog žirija. Ovim uspjehom su još jednom potvrdili svoj rad, trud i talent kao i uspjeh ove škole koja i ove godine prikuplja brojna priznanja i nagrade. Zahvaljujući ovom angažmanu, ansambl će također nastupiti već sljedeći tjedan, 26.4.2018. godine, u Bošnjačkom institutu u Sarajevu na koncertu odabranih nagrađenih sudionika ovog Federalnog natjecanja, što još jednom potvrđuje njihovu uspješnost.

WordPress Video Lightbox