Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Karataši iz Čitluka osvojili sedam medalja na Prvenstvu Hrvatske

Proteklog vikenda u Zagrebu je održano Prvenstvo Hrvatske u karateu za mlađe uzraste. Na Državnom prvenstvu Hrvatske nastupilo je 558 natjecatelja iz 83 kluba, među kojima su i ovaj put bili Karate klub Hercegovina i Karate klub Brotnjo. Karataši iz Čitluka ostvarili su odličan uspjeh osvojivši pet srebrnih i dvije brončane medalje.

Srebrne medalje odvojili su: David Paponja (mlađi učenici -26 kg), Dane Juričić (mlađi učenici +38 kg), Ana Galić (mlađe učenice -36 kg), Andrija Vasilj (mlađi kadeti -41 kg) i Iva Lovrić (mlađe učenice -32 kg). Uz osvojenu srebrnu medalju Iva Lovrić osvojila je i brončanu medalju u kategoriji učenice -32 kg, baš kao i Ivan Niko Prusina (mlađi kadeti -52 kg).

Veliko hvala roditeljima koji nam pomažu na sve način, bilo da je riječ o novčanoj potpori ili o izdvajanju vlastitog vremena za potrebe kluba. Hvala i Športskom savezu Brotnja, Općini Čitluk, Osnovnoj školi fra Didaka Butnića u kojoj djeca vrijedno treniraju i svima koji su pomogli odlazak naših natjecatelja na Prvenstvo Hrvatske – poručili su iz karate klubova Hercegovina i Brotnjo.

WordPress Video Lightbox