Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Izbor sportaša
Općine Čitluk
Izbor sportaša
Općine Čitluk

Sportska manifestacija „Izbor sportaša općine Čitluk“ je tradicionalna godišnja manifestacija koju organizira Športski savez Brotnja s ciljem pregleda i prezentacije sportskih rezultata za proteklu kalendarsku godinu u općini Čitluk.

Na prigodnoj svečanosti koja se organizira se od 2000. godine dodjeljuju se priznanja sportašima pojedincima po uzrasnim kategorijama za pojedinačne i ekipne rezultate, kao i klubovima za uspješne rezultate. Također se dodjeljuju priznanja za stručne sportske osobe-trenere, te posebna priznanja za doprinos razvoju sporta u lokalnoj zajednici i šire, kako pojedincima tako i drugim subjektima.

DSC_1901
DSC_6967

Manifestacija predstavlja poticaj i motiv svim dobitnicima, posebno mladim sportašima za daljnji razvoj i bavljenje sportom što se najbolje vidi kroz dužni niz godina kada jedan mladi sportaš više puta bude nagrađivan kroz svoju uspješnu sportsku karijeru. Svečanosti pored sportaša, sportskih djelatnika, predstavnika svih klubova nazoče predstavnici lokalne i županijske vlasti te brojni gosti i ljubitelji sporta, a cijela manifestacija praćena je od strane medija.

Vijesti

Sorry, nothing found.

WordPress Video Lightbox