Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Uskoro počinje božićna akcija Didakovih učenika

Tradicionalna božićna akcija učenika i učitelja Osnovne škole fra Didaka Buntića uskoro će započeti. Naime, 30. studenoga započet će akcija čija je misao vodilja (do)živi ljubav.

S radošću možemo reći da otpočinje tradicionalna božićna akcija naših učenika i učitelja, usmjerena na obitelji u potrebi, kako naših učenika, tako i onih iz naše sredine uopće. Ovogodišnja misao vodilja (DO)ŽIVI LJUBAV savršeno odražava njezinu svrhu, jer dobro znademo da se o ljubavi može divno pisati, pjevati, pričati i snivati, ali ljubav bez djela mrtva je. Ljubav treba pokazati djelom, a naši učenici to itekako znadu – stoji u objavi na internetskoj stranici OŠ fra Didaka Buntića.

Akcija će započeti 30. studenoga, s prvim tjednom došašća, i trajat će do 4. prosinca, nakon čega će uslijediti pakiranje i prosljeđivanje paketa potrebitima.

Kao i prethodnih godina, razrednici će na svojevrsnoj tomboli izvući jedan broj pod kojim se krije određena prehrambena namirnica ili higijenska potrepština, koju će učenici njegova razreda prikupiti. Naravno, jedan od brojeva rezerviran je za učitelje koji svojim sudjelovanjem najbolje motiviraju učenike – objasnili su iz OŠ fra Didaka Buntića kako je zamišljena akcija.

WordPress Video Lightbox