Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Produžen rok za podnošenje projektnih prijedloga u projektu Jačanje uloge MZ u BiH

Rok za podnošenje prijedloga projekata iz pet mjesnih zajednica koje sudjeluju u drugoj fazi projekta „Jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini“ kojeg provodi UNDP u Bosni i Hercegovini, a financira Vlada Švicarske i Švedska u suradnji s Općinom Čitluk, produžen je do 28. ožujka 2022. godine do 15 sati.

Podsjetimo, Općina Čitluk objavila je Direktni poziv za projektne partnerske mjesne zajednice koji je bio otvoren do 16. ožujka, no produženju roka pristupilo se kako bi projektne mjesne zajednice imale više vremena za ishođenje potrebne tehničke dokumentacije, kao i kako bi partnerske mjesne zajednice imale više vremena za usklađivanje dokumentacije potrebne za prijavu, a sve u svrhu poštivanja pravila koje nalaže UNDP-ov projekt Jačanje uloge MZ u BiH.

Produženje roka za podnošenje prijedloga projekata dogovoreno je sa predstavnicima UNDP-a i tima za provođenje projekta Jačanje uloge MZ u BiH sa željom da mjesne zajednice mogu sudjelovati u prijavi sa željenim projektima koji su prepoznati kao prioritetni projekti te su kao takvi odabrani na forumima građana projektnih mjesnih zajednica.

Navedeno produženje roka dobilo je odobrenje od nadležnih kao i u ranijim slučajevima kod općina koje sudjeluju u projektu Jačanje uloga MZ u BiH, a sve s ciljem uspješnog sudjelovanja u projektu.

WordPress Video Lightbox