Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Javni poziv za sudjelovanje u konzultativnoj radionici u svrhu definiranja vizije mjesnih zajednica

Općina Čitluk, u okviru realizacije projekta „Jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini“, zajedničkog projekta Vlade Švicarske i Švedske, kojeg provodi UNDP BiH, započinje proces definiranja buduće vizije razvoja mjesnih zajednica. Sukladno principima otvorenosti, transparentnosti i participativnosti, predstavnici mjesnih zajednica imat će mogućnost aktivno sudjelovati u samom procesu. U svezi s tim pozivamo predstavnike svih mjesnih zajednica s područja općine Čitluk, kao i predstavnike udruga koje aktivno djeluju na području općine Čitluk te druge zainteresirane subjekte da sudjeluju u konzultativnoj radionici koja će održati u petak, 18.03. u hotelu „Brotnjo“ s početkom u 12:00 sati.

Konzultativnu radionicu će voditi predstavnici Centra za istraživanja i studije GEA koji su angažirani od strane UNDP-a kako bi pomogli u kreiranju nacrta dokumenta lokalizirane vizije Općine Čitluk. Na navedenoj radionici sudjelovat će predstavnici Općine Čitluk, a na radionicu su pozvani predsjednici mjesnih zajednica ili netko od članova ili članica vijeća mjesnih zajednica.

Također, na radionicu su pozvani predstavnici i predstavnice udruga koje aktivno djeluju na području općine čitluk u svrhu javnog dobra.
Dnevni red konzultativne radionice možete pronaći OVDJE.

WordPress Video Lightbox