Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Završeno 17. izdanje Međunarodnog nogometnog turnira „Međugorje Cup 2022.“

Međugorje Cup 2022. i ove godine je potvrdilo reputaciju jednog od najjačih turnira za mlađe uzraste na ovim prostorima. Na 17. izdanju turnira sudjelovalo je 40-ak momčadi iz Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Mladi nogometaši natjecali su se na terenima Sport centra Međugorje u šest kategorija, od 2009. do 2014. godišta.

U najmlađoj kategoriji titulu najboljih odnijeli su nogometaši Zrinjskog. Drugo mjesto pripalo je DU talent, a treće NK Adriatic. Za najboljeg igrača proglašen je Ivano Čović, najboljeg vratara Mihael Pintarić, dok je najefikasniji igrač Josip Mihaljević.

Škola nogometa Limači najbolja je u kategoriji 2013. godišta. Drugo mjesto pripalo je NK Osijek, a treće domaćinima ŠN Međugorje. Najbolja igračica turnira je Patricia Čiber, najbolji strijelac Jona Musa, a najbolji vratar Josip Primorac.

U kategoriji 2012. godište, prvo mjesto pripalo je ŠN Du talent, drugo mjesto zauzeli su nogometaši Osijeka, a treće NK Adriatic. Za najboljeg igrača proglašen je Bruno Šimunović, najbolji strijelac u ovoj kategoriji je Davor Šundrica, a najbolji vratar Dino Idrizović.

Nogometaši Osijeka najbolji su u kategoriji 2011. godište. Drugoplasirani su NK Arbanasi, a treći RNK Split. Za najboljeg igrača proglašen je Fran Šarčević, najbolji strijelac je Mauro Kvartuć, a najbolji vratar Roko Palameta.

Mostarski Zrinjski osvojio je titulu i u godištu 2010., drugoplasirani su bili Juventus Academy, a trećeplasirani NK Adriatic. Za najboljeg igrača proglašen je Nikola Sivrić, najefikasniji je bio Ivan Kukuić, a najbolji vratar Petar Burić.

U najstarijoj kategoriji naslov je pripao GNK Dinamu koji je u finalu svladao Osijek. Treće mjesto osvojila je momčad Primorca. Za najboljeg igrača proglašen je Jona Benković, najbolji strijelac je Jakov Dedić, a najbolji vratar Jan Adžić.

Pehare i medalje uručili su predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan i načelnik općine Čitluk Marin Radišić.

Općina Čitluk bila je među sponzorima turnira, kao i HT Eronet.

WordPress Video Lightbox