Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

OŠ fra Didaka Buntića nastavlja s online modelom nastave

Krizni stožer OŠ fra Didaka Buntića Čitluk donio je odluku o produženju online modela nastave za sve učenike do petka, 21.01.2022. godine te je o tome obavijesti sve zainteresirane putem službene web stranice škole.

U objavi je navedeno:

Poštovani roditelji,

Krizni stožer Osnovne škole fra Didaka Buntića Čitluk je u skladu s Kriznim planom Škole o pripravnosti i odgovora na pojavu korona virusa, danas, 19. siječnja održao sastanak radi procjene epidemiološke situacije u našoj školi te je temeljem i dalje nepovoljne epidemiološke situacije donio Odluku o produženju on-line modela nastave za sve učenike do petka, 21.01.2022. godine.

Iz dobivenih statističkih podataka o epidemiološkoj situaciji u Školi, broju učenika i djelatnika koji su pozitivni ili su u izolaciji/samoizolaciji i dalje je nepovoljan za redovno odvijanje nastavnog procesa.

Krizni stožer je u suradnji s Ministarstvom prosvjete, kulture, znanosti i športa HNŽ-a donio Odluku o produženju on-line nastave.

Novi sastanak Kriznog stožera biti će u petak, 21.01.2022. godine o čemu ćete biti blagovremeno obavješteni.

Molimo vas za razumijevanje i pridržavanje epidemioloških mjera kako bismo uskoro prevladali ovu izazovnu situaciju te se zdravi vratili u školske klupe.

Čitluk, 19.01.2022. godine

WordPress Video Lightbox