Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Obavijest za roditelje i učenike OŠ fra Didaka Buntića Čitluk

Krizni stožer Osnovne škole fra Didaka Buntića Čitluk ponovno je razmatrao epidemiološku sliku u osnovnoj škole te je, uz suglasnost Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ, donio odluku o početku redovne nastave u OŠ fra Didaka Buntića Čitluk.

Poštovani roditelji,

nakon razmatranja epidemiološke slike u našoj školi, a koja se, statistički gledano, znatno poboljšala u odnosu na prethodnih 10 dana, Krizni stožer Osnovne škole fra Didaka Buntića Čitluk, uz suglasnost Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-a, donio je odluku da REDOVNA NASTAVA U NAŠOJ ŠKOLI POČINJE U PONEDJELJAK, 24.01.2022. godine uz pridržavanje svih važećih epidemioloških mjera (mjerenje temperature, dezinfekcija ruku i obuće na ulazu u školu, nošenje zaštitnih maski na ulazu u školu za učenike, a za djelatnike obvezno nošenje zaštitnih maski tijekom cijelog nastavnog procesa).

Krizni stožer naše škole još jednom upućuje molbu svima da se pridržavamo epidemioloških mjera te da se učenici koji imaju simptome respiratornih oboljenja ne šalju na nastavu dok ne ozdrave, a ako takve pošaljete u školu bit ćemo prisiljeni da ih vratimo doma.

MOLIMO ZA ODGOVORNOST SVIH, JER SAMO TAKO ZAJEDNIČKIM SNAGAMA MOŽEMO PREVLADATI OVU POŠAST.

Čitluk, 21.01.2022. godine

Krizni stožer Škole

WordPress Video Lightbox