Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Objavljen novi broj dječjeg lista Cvrčak

Objavljen je novi broj dječjeg lista Cvrčak. Najnovije izdanje Cvrčak je, u skladu s vremenom u kojem je tiskano, u pravom blagdanskom ruhu. Naslovnicu najnovijeg broja krase blagdanske dekoracije, a u obilju zanimljivih sadržaja mogu se pronaći i oni vezani za blagdane. Uz prigodnu čestitku i želju da čitatelji Cvrčka uživaju u predstojećim blagdanima iz Uredništva listu su poručili:

U novom broju dječjeg lista “Cvrčak” učenici naših osnovnih škola, njihovi roditelji i nastavnici mogu pročitati i pronaći puno zanimljivog sadržaja: kako je Sveti Nikola razveselio učenike u OŠ Bijakovići i mališane u dječjem vrtiću Čitluk, kako je obilježen Dan OŠ Čerin, kako je obilježen Dan jabuka i Međunarodni dan djeteta, a kako Mjesec knjige.

Pročitajte kako su učenici odali počast žrtvama Vukovara, kako je obilježen blagdan Svih Svetih; kakva je tribina održana u OŠ Čerin i Bijakovići i što su roditelji mogli naučiti o ranom prepoznavanju ovisnosti o drogama u djece.

U “Kutku za sretno odrastanje” učenike poučavamo kako u ovo blagdansko vrijeme mogu svojim darom zagrljaja, pažnje, pomaganja, ljubavi ugrijati nečije srce; u “Kutku za roditelje” pročitajte o važnosti očeve ljubavi. Pročitajte zanimljiv igrokaz: “Pomagači Svetog Nikole”, naučite nešto novo o Sunčevom sustavu, o Pripyatu- gradu duhova, o kralju Tomislavu; pogledajte kako naši učenici crtaju, zabavite se uz “Zabavni kutak”…

 

WordPress Video Lightbox