Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Osnovnoškolci iz OŠ Čerin podijelili radost Božića sa starima i nemoćnima

Svečana priredba učenika OŠ Čerin održana je 20. prosinca 2017. s početkom u 12 sati. Pomno pripremljena priredba od raznih sekcija koje se održavaju OŠ Čerin na obostrano zadovoljstvo učenika, nastavnika i roditelja razveselila je sve prisutne, u adventskom duhu u iščekivanju Božića.

Nizale su se razne pjesme Zbora OŠ Čerin, recitacije učenika recitatorske sekcije, igrokazi učenika dramske sekcije, stari narodni plesovi folklorne sekcije i mnoštvo drugih zanimljivosti koje su učenici pomno pripremali sa svojim nastavnicima na vannastavnim aktivnostima.

Na kraju je kreativna i poljoprivredna sekcija prezentirala svoje radove svim prisutnima uz humanitarnu prodaju svojih radova za daljnji rad navedenih sekcija. Osim toga za sve prisutne u ovakvom hladnom danu učenici i nastavnici pripremili su topli čaj i slastice, te pozvali sve prisutne na prijateljsko druženje u holu škole.

Jedna lijepa „božićna priča“ odigrala se pred našim očima sa toplim željama za božićne blagdane i sretnim novogodišnjim počecima u drugom obrazovnom razdoblju, poručili su iz OŠ Čerin.

Također, valja kazati da su učenici OŠ Čerin radost zbog nadolazećih blagdana podijelili sa štićenicima dva doma za stare i nemoćne. Učenici područnih škola Blatnica i D.V. Ograđenik tako su posjetili Dom sv. Josipa radnika u Ljubuškom, koji vode sestre Milosrdnice, dok su učenici centralne škole prikupili novčani prilog koji su donirali staračkom domu u Vionici.

Uz darove, učenici su svojim recitacijama, pjesmom, veseljem i tradicionalnim plesovima razveselili svoje domaćine u Ljubuškom tako da se osmjesi i obostrana sreća nisu mogli skriti.

Fotografije možete pogledati na facebook stranici OŠ Čerin.

WordPress Video Lightbox