Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

VIDEO/FOTO: Održana maturalna zabava 47. generacije čitlučkih maturanata

Maturalna zabava 47. generacije maturanata Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića – Čitluk održana je sinoć u Herceg Etno selu Međugorje.

Maturantice i maturanti čitlučke srednje škole sinoć su proslavili završetak srednjoškolskog obrazovanja, a maturante i maturantice, odjevene u svečana odjela i haljine, na proslavu su dopratili njihovi roditelji i prijatelji.

S mnogo ponosa roditelji i prijatelji dopratili su slavljenike u prelijepo Herceg Etno selo, gdje su im se u proslavi pridružili njihovi profesori, profesorice, ostalo nastavno osoblje i svi oni kojima maturanti mogu zahvaliti za stečeno znanje tijekom srednjoškolskog obrazovanja.

Vrijeme provedeno u Srednjoj školi dr. fra Slavka Barbarića za maturante je nezaboravno, baš kao i sinoćnja maturalna zabava, na kojoj su maturanticama i maturantima za odličan uspjeh i uzorno vladanje tijekom cijelog obrazovnog razdoblja uručene pohvalnice.

Odličnim učenicama i učenicima pohvalnice su uručile njihove razrednice i ravnateljica Adela Škotor, a ravnateljica Škutor svim se slavljenicima zahvalila i poželjela mnogo zdravlja, uspjeha i sreće u njihovim budućim životnim izazovima.

Božji blagoslov na sve sudionike maturalne zabave zazvao je fra Slaven Tomić, dok je maturante zabavljala grupa Sinergija.

WordPress Video Lightbox