Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Kuglački klub Blatnica organizirao uzbudljiv kuglački turnir

Kuglački klub Blatnica, povodom nedavnog osnivanja i povodom proslave Dana općine Čitluk, u kuglani Brotnjo organizirao je kuglački turnir na kojem su uz domaćine također nastupili kuglači Brotnja, mostarskog Zrinskog i Željezničara iz Osijeka.

Nakon uzbudljivog uvodnog dijela međunarodnog kuglačkog turnira, uslijedila je ništa manje uzbudljiva i atraktivna završnica, a u finalnom susretu Brotnjo je pobijedilo Blatnicu. Pobjedom u finalu Brotnjo je osovilo prvo mjesto, drugoplasirani bili su kuglači Blatnice, dok je Zrinjski u borbi za treće mjesto svladao Željezničar.

Inače, kuglači iz Osijeka našoj općini boravili su dva dana te su oduševljeni obnovljenom kuglanom na Krstinama.

–  Rezultat je bio neizvjestan do zadnjih kugli. Prva dva mjesta osvojili su naši klubovi, KK Brotnjo i KK Blatnica te su na taj način opravdali prednost domaćeg terena. Drago nam je da smo na turniru mogli ugostiti i kuglače Zrinjskog i Željezničara iz Osijeka, a gosti iz Osijeka bili su oduševljeni uvjetima koje imamo na raspolaganju. Nakon natjecateljskog dijela, naš turnir završili smo lijepim zajedničkim druženjem – kazao nam je Davor Gagro, trener-igrač KK Blatnica. – kazao nam je Davor Gagro, trener-igrač KK Blatnica.

Poredak:
1. KK Brotnjo
2. KK Blatnica
3. KK Zrinjski Mostar
4. KK Željezničar Osijek

WordPress Video Lightbox