Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Uskršnja humanitarna akcija Vijeća učenika SŠ dr. fra Slavka Barbarića

Vijeće učenika Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića pod vodstvom pedagoginja Doris Vlašić i Josipe Primorac pokrenulo je Uskršnju humanitarnu akciju za Humanitarnu udrugu Marijine ruke iz Međugorja. Predsjednik Vijeća učenika Ante Gagro i potpredsjednica Helena Lesko sa pedagoginjama danas su posjetili ured Humanitarne udruge Marijine ruke u Međugorju, te su ovom prilikom Udruzi uručili vrijednu donaciju.

Volontere u udruzi Marijine ruke na okupljanje i humanitarni rad potaknule su riječi iz Gospine poruke od 25. rujna 2004. godine: „Pozivam vas i danas da budete ljubav tamo gdje je mržnja, i hrana gdje je glad. Otvorite, dječice, vaša srca i neka vaše ruke budu ispružene i darežljive kako bi svako stvorenje preko vas zahvaljivalo Bogu stvoritelju.”, a ove riječi nadahnule su i čitlučke srednjoškolce za hvalevrijednu akciju.

Humanitarna udruga Marijine ruke od svog osnutka pomaže potrebitima snabdijevajući ih hranom i ostalim potrepštinama. Za uspješan rad, Udruzi su prijeko potrebne donacije, prvenstveno u hrani i osnovnim životnim potrepštinama, te je svaka donacija vrijedan doprinos udruzi u nastavku onoga što činimo a to je nastaviti biti ispružene Marijine ruke koje svojim djelima mogu donijeti barem malo radosti u živote potrebitih obitelji.

WordPress Video Lightbox