Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Udruga KTB Ludvig Pavlović uručila načelniku Radišiću zlatnu plaketu

Udruga Klub tajlandskog boxa Ludvig Pavlović 28 godina zaredom, u čast i sjećanje na hrvatskog viteza i domoljuba Ludviga Lutka Pavlovića, organizira memorijalni kup uz pomoć institucija i pojedinaca. Među institucijama koje podržavaju organizaciju memorijalnog kupa je i Općina Čitluk te je stoga Skupština spomenute udruge donijela odluku da se Općini Čitluk na čelu s načelnikom Marinom Radišićem dodijeli Zlatna plaketa povodom 25 godina potpore.

Zlatnu plaketu povodom 25 godina potpore danas su načelniku Marinu Radišiću uručili Ante Šimović, glavni tajnik KTB Ludvig Pavlović i Nenad Dragičević, kondicijski trener.

Tijekom današnjeg sastanka predstavnici KTB Ludvig Pavlović i načelnik Radišić razgovarali su o do sada održanim memorijalima, o brojnim ostalim događajima u organizaciji KTB Ludvig Pavlović koji su imali za cilj promociju borilačkog sporta i sportaša. Na poseban način sudionici sastanka razgovarali su o ovogodišnjem memorijalnom kupu na kojem će uz sportski dio biti prikazan dokumentarni film o Ludvigu Pavloviću sa osvrtom na do sada organizirane memorijale.

WordPress Video Lightbox