Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Učenice i učenici OGŠ Brotnjo u Gradnićima održali završni koncert

U župnoj crkvi sv. Blaža u Gradnićima sinoć je održan završni koncert učenika Osnovne glazbene škole Brotnjo. Učenici su za mnogobrojne posjetitelje priredili pravu glazbenu poslasticu prezentiravši svoje talente, a sinoćnji koncert bio je dio programa proslave Dana općine Čitluk.

Prof. Alen Kajan, predsjednik Školskog odbora, na početku koncerta pozdravio je sve nazočne i upoznao ih s programom koncerta, koji je uključivao i uručivanje diploma, dok je srdačnu dobrodošlicu mladim glazbenicima i svim posjetiteljima također poželio fra Nikola Rosančić, župnik župe sv. Blaža – Gradnići.

Kroz dvadeset brižno pripremljenih točaka mlade glazbenice i glazbenici pokazali su svoje zavidno umijeće sviranja: gitara, violina, glasovira, flauta i harmonika, baš kao što su se u najboljem svijetlu također predstavili Komorni sastav i Zbor OGŠ Brotnjo.

Uz koncerte pred domaćom publikom, glazbenici OGŠ Brotnjo postižu zavidne uspjehe na različitim natjecanjima poput federalnog natjecanja učenika i studenata glazbe, kojem je OGŠ Brotnjo nedavno bila domaćin, te su stoga učenice i učenici za istaknute uspjehe sinoć nagrađeni diplomama.

Svečane diplome učenicima i učenicima uručio je prof. Alen Kajan, dok su posjetitelji sve izvođače i nagrađene učenike nagradili dugotrajnim pljeskom.

WordPress Video Lightbox