Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Učenici predstavili božićne običaje i približili značenje Božića

Danas je u OŠ fra Didaka Buntića Čitluk održana tradicionalna Božićna priredba u kojoj su nastupali učenici Dramsko – recitatorske sekcije te Razredne i Predmetne nastave, koje vode učiteljice Milena Vranješ, Emilija Vasilj, Jasna Ćorić, Željka Miletić i Jelena Barbarić, i to s igrokazima: “Do srca tvog noćas će sići Bog”, “Mamina jedinica”, “Engleski i Njemački” i “Djedica u stečaju”.

Priredba je započela nastupom Zbora i orkestra OŠ fra Didaka Buntića Čitluk pod ravnanjem Ivana Muse, nastavnika Glazbene kulture. Zbor i orkestar se predstavio tijekom priredbe s tri skladbe: “Božić dolazi” (solistica Klara Ćorić), ” Djetešce nam se rodilo” (solistice Lucija Soldo i Lorena Primorac) i ” Nek’ svima je sretan Božić” (solistica Lana Raspudić).

Na današnjoj priredbi predstavila se i Ritmička sekcija plesom uz pjesmu “Kad se male ruke slože” koju vode učiteljice Marija Martinović i Slađana Pehar, dok je pred kraj priredbe nastupila PŠ Gradnići sa svojom plesnom točkom.

Učenici su svojim uspješnim nastupom razveselili prisutne roditelje i ostale goste te nam tako svima približili značenje Božića, te božićne običaje. U veseloj atmosferi i predblagdanskom ugođaju uspješno smo završili prvo obrazovno razdoblje. Čestit Božić i sretna i uspješna Nova godina svima! – poručili su iz OŠ fra Didaka Buntića Čitluk.

WordPress Video Lightbox