Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Počeo Božićni sajam Udruge Susret

Na Broćanskom trgu u Čitluku sinoć je otvoren trodnevni božićni sajam Udruge Susret. Sajam je, kao i ranijih godina, prilika za druženje sa članovima Udruge Susret koji se posebno vesele dolasku Božića i činjenici da svoje prijatelje mogu ugostiti na božićnom sajmu.

Roditelji djece s posebnim potrebama na sajmu pripremaju obilje raznolike hrane i pića, a sajam nudi i mogućnost za dobru zabavu. Tako su sinoć posjetitelje sajma zabavljali Grupa Sirius, Grupa Galeb, Drago, Dejo & Prijatelji, Neven i Gogo, ženska pjevačka skupina HKUD Didak te mlade članice i članovi HKUD Brotnjo.

Mališane na božićnom sajmu Udruge Susret razveselio je druženje s Djedom Božićnjakom, no mališani su bili posebno veseli zbog vožnje vlakićem.

Božićni sajam Udruge Susret započeo je u 18 sati, a u isto vrijeme će započinjati i ostala dva dana. Od samog početka sajam su počeli posjećivati mnogobrojni Brotnjaci, među kojima su bili načelnik općine Čitluk Marin Radišić i predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan.

Posjetitelja zasigurno neće nedostajati ni večeras za kada je pripremljen dječji program i likovna radionica u kojima će između ostalih sudjelovati učenici OŠ fra Didaka Buntića, OŠ Bijakovići i OŠ Čerin, dok će u nastavku večeri nastupiti Osnovna glazbena škola Brotnjo, Mažoretkinje općine Čitluk, Broćanski bećari i Grupa Brotnjo.

WordPress Video Lightbox