Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

U Krućevićima asfaltirano 500 metara lokalne ceste

U mjesnoj zajednici Krućevići završeno je asfaltiranje 500 metara lokalne ceste koja ovo mjesto povezuje sa Šurmancima. Djelatnici poduzeća za izgradnju i održavanje putova „Putovi Grude“ danas su završili asfaltiranje spomenute dionice ceste, a po završetku radova novoasfaltiranu dionicu obišli su: Tomislav Martinović, predsjednik kluba izaslanika hrvatskog naroda u Domu naroda Parlamenta FBiH i zamjenik predsjednika Skupštine HNŽ, Marin Barbarić, zastupnik u Parlamentu FBiH, Stjepan Krasić, ministar prometa i veza HNŽ, Andrea Pehar, zastupnica u Skupštini HNŽ, Marin Radišić, načelnik općine Čitluk i Predrag Smoljan, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk.

Prilikom posjeta gradilištu, predstavnici općinske i viših razina vlasti susrela s mještanima koji su izrazili zadovoljstvo zbog završetka projekta, a tijekom razgovora je naglašeno da bi cijeli projekt bio završen i ranije da nije ponavljana natječajna procedura za izbor izvođača radova.

Drago mi je da je završen ovaj projekt. Spojili smo cestu Biletić Polje – Krućevići – Šurmanici i ispunili svoje ranije dano obećanje – kratko je nakon razgledavanja izjavio Tomislav Martinović, predsjednik kluba izaslanika hrvatskog naroda u Domu naroda Parlamenta FBiH i zamjenik predsjednika Skupštine HNŽ.

Lokalna cesta koja povezuje rubna naselja u općinama Čitluk i Čapljina od velike je važnosti za mještane koji žive u ovom području, a nakon radova u MZ Krućevići, modernizacija postojeće i izgradnja nove infrastrukture nastavit će se u drugim mjestima na području općine Čitluk.

WordPress Video Lightbox