Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Otvorena izložba fotografija Ivice Karačića

U Hotelu Brotnjo sinoć je otvorena izložba fotografija Ivice Karačića. Uz potporu sponzora i donatora postavljanje izložbe organizirala je udruga „EKO NERA“, a Ivica Karačić posjetiteljima se predstavio fotografijama na platnu na kojima prevladavaju religiozni motivi.

Posebno mjesto među motivima koje je Karačić fotografirao zauzima križ. Otvarajući izložbu fotografija fra Goran Azinović je kazao kako je ljudski život omeđen križem, što je kroz kratku pjesmu poručio i autor fotografija.

Ivica za razliku od drugih ljudi koji slikaju, rade fotografije, to čini iz jedne pobožnosti. On je svaki put kada je radio fotografiju molio, i tek onda je fotografirao – poručio je fra Goran Azinović, nakon čega je Ivica Karačić kazao kako je prije nekoliko dana imao izložbu fotografija u Ljubuškom, ali i da je postavljanje izložbe planirano u još nekoliko gradova BiH.

Otvorenje izložbe fotografija svojim nastupom obogatio je mladi glazbenik iz OGŠ Brotnjo.

Izložba fotografija je prodajnog karaktera, dio prihoda namijenjen je za izgradnju nove župne crkve Krista Kralja u Čitluku. Svi zainteresirani izložbu će moći razgledati u Hotelu Brotnjo 4. i 5. listopada (četvrtak i petak) u vremenu od 18 do 22 sata.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1164361903711436&type=1&l=b509613863

WordPress Video Lightbox