Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Rok za prijave za upis u prvi razred OŠ fra Didaka Buntića do 07. svibnja

Osnovna škola fra Didaka Buntića obavještava roditelje prvašića da je rok za prijave za upis u prvi razred otvoren do 07. svibnja. U prvi razred školske 2021./2022. godine upisati će se djeca koja su do 1. ožujka 2021. godine navršila pet i pol godina, a iz škole napominju kako je blagovremena prijava jako važna.

Inače, prijava se vrši u skladu sa obavijesti resornog Ministarstva, nakon koje je OŠ fra Didaka Buntića objavila Javni poziv.

J A V N I P O Z I V
prijava za upis u prvi (I.) razred za školsku 2021./2022. godinu

U prvi razred školske 2021./2022. godine upisati će se djeca koja do 1. ožujka 2021. godine navršavaju pet i pol (5,5) godina života.

Uz pismeni zahtjev roditelja/staratelja djeteta i procjenu Povjerenstva za upis u prvi razred, nadležno općinsko tijelo uprave može dopustiti da obvezno školovanje počne godinu ranije ili kasnije ako je to u najboljem interesu djeteta.

U skladu sa gore navedenim, pozivaju se roditelji/staratelji djece koja ispunjavaju uvjete za upis u prvi (I.) razred za školsku 2021./2022. godinu da popune upisni list iz priloga te isti dostave Školi na e-mail:

[email protected]

ili putem pošte na adresu:

Osnovna škola fra Didaka Buntića Čitluk
ulica kralja Tomislava 94.
88 260 Čitluk

Prijave su otvorene od 12.04.2021. godine do 07.05.2021. godine.

O terminima dostavljanja ostale potrebne dokumentacije (liječnički pregled i rodni list djeteta) kao i točnim datumom provođenja ostalih aktivnosti predviđenih za upis u prvi razred pravovremeno ćemo Vas obavijestiti putem web stranice Škole, dostavljene e-mail adrese ili kontakt telefona iz upisnog lista.

Roditelji koji nisu u mogućnosti upisni list dostaviti elektronskim putem to mogu učiniti svaki radni dan u prostorijama škole od 09:00 do 12:00 sati uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.

U prilogu možete preuzeti upisni list kao i obavijest resornog Ministarstva.

Upisni list

Obavijest resornog Ministarstva

WordPress Video Lightbox