Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Radiopostaja Mir Međugorje sutra slavi 20. obljetnicu djelovanja

Radiopostaja Mir Međugorje sutra će svečanošću, u čijem glazbenom dijelu će nastupiti zbor Izvor iz Zagreba, obilježiti 20. obljetnicu uspješnog djelovanja. Povodom 20. rođendana, Radio postaja Mir Međugorje za svoje je slušatelje pripremila više prigodnih sadržaja, a sama svečana proslava održat će se sutra, 25. studenog u dvorani Ivana Pavla II s početkom u 19,30 sati.

Radiopostaja Mir Međugorje svoj je rad i emitiranje započela 25. 11. 1997. godine u malom podrumskom prostoru u blizini crkve sv. Jakova. Na svom početku radiopostaja je emitirala petosatni program na frekvenciji koja je pokrivala svega 800 metara, dok danas Radiopostaja Mir Međugorje emitira vlastiti 24satni program, koji putem odašiljača i satelita ima vjerne slušatelje u cijelom svijetu.

Okosnica programa u početku je bila, te ostala do danas, izravni prijenos molitvenog programa iz crkve sv. Jakova u Međugorju. Uz taj temeljni dio naslanjali su se kasnije sadržaji i emisije vjerskog, kulturnog, informativnog i zabavnog karaktera.

Za predan rad, iznimne rezultate, velik doprinos promidžbi i razvoju ugleda općine Čitluk, Radiopostaja Mir Međugorje na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Čitluk u svibnju 2012. godine nagrađena je Godišnjom nagradom Općine Čitluk.

WordPress Video Lightbox