Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Prijem kod načelnika prije odlaska u Rusiju na Europsko prvenstvo

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić primio je danas u svom uredu Irenu Prgu, Jelenu Pehar i Josipa Grbavca. Prijem je organiziran povodom odlaska na predstojeće Europsko karate prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniora koje će se održati u Sochiju (Rusija) od 2. do 4. veljače 2018.

Irena Prga i Jelena Pehar nastup na Europskom prvenstvu izborile su kao prvakinje Republike Hrvatske u svojim kategorijama, dok će Josip Grbavac u Sochiju polagati ispite kako bi dobio licencu za glavnog suca na međunarodnim natjecanjima (referee).

Borbu za europska odličja broćanske karatašice nestrpljivo iščekuju i nadaju se uspjehu na Europskom prvenstvu, što im je načelnik općine Čitluk Marin Radišić danas srdačno i poželio uz čestitke na dosadašnjim uspjesima.

Prga i Pehar nastup na Europskom prvenstvu u Rusiji izborile su osvojivši naslov državnik prvakinja na Prvenstvu Hrvatske održanom u Čavilma, a nastup na Europskom prvenstvu također je izborila i broćanka Katarina Sušac koja je članica SKK Neretva i nastupa za reprezentaciju BiH.

WordPress Video Lightbox