Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Prigodnom svečanošću obilježen Dan OŠ Bijakovići

Učenici i djelatnici Osnovne škole Bijakovići danas su proslavili Dan škole. Svečana priredba, na kojoj su se učenici predstavili pjevajući, plešući, svirajući, recitirajući i izvodeći igrokaze održana je u predvorju OŠ Bijakovići, a prije priredbe u međugorskoj župnoj crkvi slavljena je sv. Misa.

Sve nazočne na početku današnje priredbe pozdravio je ravnatelj OŠ Bijakovići Ivan Ostojić koji je u svom obraćanju napravio kratki presjek aktivnosti učenika i djelatnika škole, iznio probleme s kojim se škola susreće u svom radu, najavio planirane aktivnosti i uputio čestitku svim učenicima i djelatnicima OŠ Bijakovići.

Inače, OŠ Bijakovići u ovoj školskoj godini pohađa 410 učenika, a učenici i djelatnici škole za proslavu su pripremili lijepu priredbu na kojoj su izvedene autorske pjesme učenika OŠ Bijakovići, igrokazi: „Boje“ i „Potraga za znanjem“, kao i recitacije pjesama kroz koje su učenici iskazali svoje osjećanje prema školi.

Na školskoj priredbi nastupio je Zbor OŠ Bijakovići, mlade glazbenice i članovi ritmičke sekcije. Osnovna škola Bijakovići pravi je rasadnik darovitih učenika o čemu svjedoče uspješni sportaši, glazbenici, doktori, profesori, svećenici i uglednici iz brojnih drugih zanimanja koji svijetom pronose slavu osnovne škole koju su pohađali. Svi oni bili su dio neke od sekcija čije su aktivnosti na današnjoj svečanosti predstavljene kroz prezentaciju o OŠ Bijakovići.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.992524174228544.1073743054.252864094861226&type=1&l=1526bd83dd

WordPress Video Lightbox