Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Predsjednik Općinskog vijeća Čitluk otvorio 13. međunarodni rukometni memorijal „Stanko Sivrić“

Sinoć je na ŠRC Krstine otvoren 13. međunarodni memorijalni rukometni turnir „Stanko Sivrić“. Na ovogodišnjem memorijalnom turniru natjecat će se 43 ekipe iz 17 klubova. Ekipe iz BiH i Hrvatske na turniru će se natjecati do 23. kolovoza.

Mlade rukometašice i rukometaši jučer su odigrali prve utakmice na turniru, a u večernjim satima je upriličeno i svečano otvaranje 13. međunarodnog memorijalnog rukometnog turnira „Stanko Sivrić“.

Čast da otvori memorijalni turnir, koji iz godine u godinu u Međugorju okuplja veliki broj mladih rukometašica i rukometaša, pripala je Predragu Smoljanu, predsjedniku Općinskog vijeća Čitluk, koji je u svom govoru pozdravio mlade rukometašice i rukometaše, njihove trenere, sve suce, tehničko osoblje i organizatore turnira te kazao:

Hvala vam svima što ste jedan kotačić u ovom turniru, turniru koji nosi ime po velikom čovjeku – pokojnom Stanku Sivriću. Pokojni Stanko bio je široko društveno angažiran i svoj život je posvetio za dobrobit zajednice. U angažmanu za sport i mlade nije mu bilo premca i zato treba odati priznanje Upravi HRK Međugorje što je organizirala ovakav turnir i što turnir nosi ovakav naziv. Ovo je prilika da se na simboličan način odužimo pokojnom Stanku. Vjerujem da su Organizacijski odbor ovog turnira i HRK Međugorje dali sve od sebe da nam osiguraju prave uvijete za fair natjecanje i dobar rukomet. Također, siguran sam da su nam osigurali dobre uvijete za druženje ovih predstojećih dana i da će se na turniru susresti stari rukometni prijatelji, te sklopiti neka nova rukometna prijateljstva. Sa željom da sljedeći dani budu prava revija dobrog rukometa, druženja i prijateljstva proglašavam ovaj 13. međunarodni memorijalni rukometni turnir „Stanko Sivrić“ otvorenim.

Budući da se turnir održava u jednom od najpoznatijih marijanskih svetišta nezaobilazna je i njegova duhovna strana pa je tako sinoć u sklopu svečanog otvaranja turnira na sve njegove sudionike Božji blagoslov zazvao fra Perica Ostojić.

Rezultate odigranih utakmica na 13. međunarodnom rukometnom memorijalnom turniru „Stanko Sivrić“ možete pratiti OVDJE.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1137129586434668&type=1&l=d9ba353e25

WordPress Video Lightbox