Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Organizacijski odbor Dana berbe grožđa dogovorio suradnju s Broćanskom udrugom mladih

Predrag Smoljan, predsjednik Organizacijskog odbora turističko-kulturno-gospodarstvene manifestacije Dani berbe grožđa i Marin Sivrić, član spomenutog organizacijskog odbora održali su sastanak s Mateom Ivanković, predsjednicom Broćanske udruge mladih, te Lucijom Rozić i Martinom Ivankovićem, članovima BRUM-a, na kojem je dogovorena suradnja u organizaciji 63. Dana berbe grožđa.

Nakon što je predsjednik Organizacijskog odbora u uvodnom dijelu sastanka članove BRUM-a upoznao s već poduzetim aktivnostima vezanim za organizaciju rujanske manifestacije, u nastavku sastanka razgovarao je o suradnji Organizacijskog odbora i Broćanske udruge mladih te je dogovoreno da će BRUM na ovogodišnjoj manifestaciji biti zadužen za pripremanje hercegovačkih proizvoda, koje će posjetiteljima manifestacije ponuditi po pristupačnim cijenama.

Dakle, posjetitelji završne večeri Dana berbe grožđa, uz već tradicionalno uživanje u vinu iz čaša s logom manifestacije, moći će uživati i u hercegovačkim gastronomskim proizvodima i ostalim hladnim pićima koje će pripremiti članovi već svima dobro poznate Broćanske udruge mladih.

Nakon održanog sastanka iz Broćanske udruge mladih su poručili kako im je čast što im je ponuđena prilika da sudjeluju u organizaciji Dana berbe grožđa i da će dati sve od sebe da pridonesu ovoj manifestaciji.

WordPress Video Lightbox