Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

FOTO: Parma osvojila malonogometni turnir 3×3

Sinoć je završen malonogometni turnir 3×3 koji je drugu godinu zaredom u Čitluku organizirala Broćanska udruga mladih. Na igralištu između zgrada nastupilo je 26 ekipa, a pobjednički pehar i glavnu nagradu turnira osvojila je ekipa Parma.

Parma je u finalu zanimljivog malonogometnog turnira pobijedila Galaktikose 6:5. Dvadeset minuta uzbudljivog finala završilo je bez pogodaka, neriješen rezultat ostao je i nakon što su po tri izvođača iz obje ekipe izvela penale pa je u konačnici pitanje pobjednika riješeno raspucavanjem.

Uz Parmu i Galaktikose, među nagrađenim ekipama ovogodišnjeg turnira je i ekipa Alpha Inc koja je slavila u utakmici za treće mjesto.

Nagradu za najboljeg strijelca turnira osvojio je Matej Rozić, dok je nagradu za najboljeg igrača osvojio Josip Pehar, oba iz prvoplasirane ekipe za koju su još nastupili Luka Miletić i Franko Gugić.

Malonogometni turnir, za koji su organizatori osigurali nagradni fond u iznosu od 800 KM, igran je od subote po knock-out sustavu, a zbog problema s lošim vremenskim uvjetima organizatori turnir nisu mogli završiti u nedjelju kako je to bilo planirano.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1137274883086805&type=1&l=2d92a5a201

WordPress Video Lightbox