Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Osnovna škola Bijakovići proslavila 117. rođendan

Danas je u Osnovnoj školi Bijakovići organizirana priredba na kojoj je obilježen i proslavljen Dan škole. OŠ Bijakovići može se pohvaliti bogatom poviješću i velikim brojem talentiranih učenika, a proslavu Dana škole svojim su dolaskom uveličali predstavnici Općine Čitluk, resornog županijskog ministarstva i Zavoda za školstvo, mjesnih zajednica, kao i predstavnici odgojno-obrazovnih ustanova koje također djeluju na području općine Čitluk.

Dobrodošlicu nazočnima uz zahvalu na dolasku uputio je ravnatelj OŠ Bijakovići Ivan Ostojić koji je s mnogo ponosa učenicima i djelatnicima škole čestitao 117. rođendan ove odgojno-obrazovne ustanove.

Za sve nas ovo je poseban dan. Dan kada naša škola proslavlja 117. rođendan. Kroz sve te godine naša škola prošla je kroz puno nedaća i prebrodila teška vremena, a uvijek je ispunila povjerenu joj zadaću da odgaja i obrazuje mnoge generacije naših učenika te im usadi kvalitete i kompetencije potrebne za daljnji život i nastavak kvalitetnog obrazovanja. Tome svjedoči veliki broj danas odraslih i uspješnih ljudi koji svojim djelovanjem potvrđuju da smo sredina i škola koja obiluje talentiranom djecom, škola koja kvalitetno obavlja svoju odgojno-obrazovnu ulogu. Ove školske godine našu školu pohađa 420 učenika i učenica raspoređenih u 15 odjeljenja. Želio bih zahvaliti predstavnicima mjesnih zajednica, kao i osnivaču, na do sada uloženom trudu u uređenje dvorišta naše škole, koje će dobiti novo ruho i uskoro postati park – kazao je ravnatelj Ostojić i također se zahvalio na nastojanjima vezanim za izgradnju školske dvorane, ali je i zamolio nadležne da se još aktivnije angažiraju kako bi OŠ Bijakovići u što kraćem roku dobila sportsku dvoranu.

Da OŠ Bijkaovići obiluje mnogim talentima, učenici ove škole potvrdili su na priredbi na kojoj su: glumili, pjevali, svirali, plesali i recitirali.

Danas prikazane točke učenici su pripremali uz pomoć svojih učitelja te su zablistali prilikom svojih nastupa, a svoj rad prezentirala je i sekcija domaćinstva OŠ Bijakovići pripremivši prigodne darove za uzvanike.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1243214822492810&type=1&l=1bb69c8475

WordPress Video Lightbox