Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

OGŠ Brotnjo održala Adventski koncert

U župnoj crkvi u Gradnićima sinoć je održan Adventski koncert učenika Osnovne glazbene škole Brotnjo. Na koncertu su nastupili zborovi OGŠ Brotnjo, te mladi glazbenici na različitim instrumentima.

Srdačnu dobrodošlicu na početku koncerta mnogobrojnim mladim glazbenicima poželio je fra Nikola Rosančić, župnik župe Gradnići. Fra Nikola je izrazio svoje zadovoljstvo zbog činjenice da mladi talentirani glazbenici u adventsko vrijeme priređuju koncert i tako doprinose radosnom iščekivanju Božića, a riječi dobrodošlice nazočnima je uputio i prof. Jure Sušac, ravnatelj OGŠ Brotnjo.

Ravnatelj Sušac nazočnima je predstavio program koncerta, koji OGŠ Brotnjo već tradicionalno priređuje u predblagdansko vrijeme i svima poželio da se osjećaju ugodno.

Na početku koncerta više do stotinu članica i članova Malog zbora izvelo je pjesme „Anđele radosti“ i „Dođi, dođi Božiću“, a nakon toga koncert je nastavljen nastupima na glasoviru, violinama, flautama, saksofonima i gitarama. Sinoćnji koncert svojim nastupom zaključio je Veliki zbor, na čijem repertoaru su bile „Al signore cantero“ i međimurska popjevka „O kakva to svetlost“.

WordPress Video Lightbox