Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Održan prijem za najuspješniju učenicu 42. generacije maturanata SŠ dr. fra Slavka Barbarića

Danas je u dvorani za sastanke Općine Čitluku održan prijem za Gabrielu Rozić, najuspješniju učenicu 42. generacije maturanata Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića. Gabriela je na prijem došla u pratnji prof. Adele Škutor, ravnateljice SŠ dr. fra Slavka Barbarića, a na uspjesima postignutim tijekom cijelog srednjoškolskog obrazovanja učenici generacije čestitali su Marin Radišić, načelnik općine Čitluk i Predrag Smoljan, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk.

U kratkom predstavljanju Gabriela je istaknula uspjehe koje je postigla tijekom protekle četiri godine pohađajući IV. 2. SŠ dr. fra Slavka Barbarića, koji su je u konačnici i promovirali u učenicu generacije u kojoj je 27 učenika sve razrede srednje škole završilo odličnim uspjehom.

Govoreći o planovima za budućnost Gabriela je istaknula kako će upisati Medicinski fakultet Sveučilišta u Mostaru.

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić i predsjednik OV Čitluk Predrag Smoljan čestitali su učenici 42. generacije maturanata SŠ dr. fra Slavka Barbarića te su se, poželjevši sudionicama današnjeg prijema još ovakvih uspjeha, u ugodnom razgovoru s ravnateljicom Škutor i učenicom generacije dotaknuli i ostalih tema vezanih za čitlučku srednju školu.

Općina Čitluk nagradila je učenicu 42. generacije maturanata SŠ dr. fra Slavka Barbarića novčanom nagradom i prigodnim darovima.

WordPress Video Lightbox