Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Učenici generacije osnovnih škola na prijemu u Općini Čitluk

Povodom završetka školske godine, načelnik općine Čitluk Marin Radišić i predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan upriličili su danas prijem za učenike generacije završnih razreda osnovnih škola. Prijem je organiziran za učenike generacije iz tri osnovne škole s područja općine Čitluk, a ove godine to su: Marijana Soldo – Osnovna škola fra Didaka Buntića, Matej Šego – Osnovna škola Bijakovići i Matej Barbarić – Osnovna škola Čerin.

Najuspješniji učenici na prijemu su predstavili svoje uspjehe postignute tijekom osnovnoškolskog obrazovanja i kazali nekoliko riječi o tome kako i gdje planiraju nastavi svoje obrazovanje a u predstavljanju uspjeha svojih učenika sudjelovali su i ravnatelji Marin Kapular, Ivan Ostojić i Pero Petrušić, koji su također nazočili prijemu.

Na pobrojanim uspjesima, načelnik općine Čitluk Marin Radišić i predsjednik OV Čitluk Predrag Smoljan iskreno su čestitali učenicima i pohvalili njihov odabir srednje škole te naglasili kako su sa zadovoljstvom organizirali današnji prijem jer su marljivi rad i trud koji stoje iza uspjeha učenika generacije za svaku pohvalu. Također, Općina Čitluk nagradila je učenike generacije prigodnim novčanim nagradama i darovima a čelni ljudi općine Čitluk poželjeli su učenicima mnogo uspjeha u Srednjoj školi dr. fra Slavka Barbarića, kao i u daljnjem obrazovanju i svim ostalim segmentima života.

Prijem za najuspješnije učenike završnih razreda osnovnih škola ove je godine organiziran prvi put i na prijemu je istaknuto kako će ovakav prijem postati tradicionalan.

WordPress Video Lightbox