Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Odigrani Božićni šahovski turniri za seniore i kadete

Šahovski Klub Brotnjo je 15.12. 2018. u Hotelu San organizirao Božićni šahovski turnir za seniore i kadete. U seniorskoj konkurenciji nastupilo je 19 natjecatelja a igralo se švicarskim sustavom od 7 kola sa tempom igre od 10 minuta po igraču.

Pobjednik turnira je Ante Pehar sa 6 osvojenih bodova. Drugoplasirani Stjepan Blažević osvojio je identičan broj bodova kao i Mate Vasilj (5) ali zbog dodatnog kriterija Stjepan osvaja drugo mjesto.

Na diobi od 4 do 6 mjesta sa 4,5 boda poredali su se: Josip Elez, Dragan Burić i Dragan Prskalo. Damir Brajković, Josip Šego, Gojko Prskalo i Anton Karačić osvajaju po 4 poena.

Alen Buntić i Stjepan Pehar su odigrali još jedan turnir za zaborav. Završili su na diobi 11. i 12. mjesta sa po 3,5 osvojena boda.

Marinko Turudić, Željko Ostojić, Ante Vasilj i Ivan Pehar osvajaju po 3 boda.

Na začelju su Stipe Martinac 2,5, Dobro Zovko 2 i Pero Ostojić sa 1 osvojenim bodom.

Kadetski turnir igrao se istovremeno sa seniorskim. Jedina razlika je što su mlade nade igrale 9 kola u odnosu na 7 seniorskih.

Borna Pehar se prošetao turnirom i osvojio prvo mjesto sa 8,5 bodova. Ana Ostojić je drugoplasirana osvojivši 7,5 bodova. Zvonimir Zovko je treći sa 6 bodova koliko je osvojio i četvrtoplasirani Patrik Ostojić.

Filip Pehar, Luka Vasilj, Branimir Zovko, Ivan Musa i Goran Prusina osvojili su po 5 bodova.

Mihaela Buntić je završila nastup sa 4,5 osvojena boda. Dalje slijede: Nikola Smoljan 4, Luka Kvesić 3,5, Marija Pinjuh i Mlađo Ostojić 3 i Jozo Mandžo sa 1 osvojenim bodom, objavljeno je na web stranici ŠK Brotnjo.

 

WordPress Video Lightbox