Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Na klupskom domjenku nagrađeni najuspješniji članovi AK Brotnjo

Atletski klub Brotnjo svake godine za sve svoje članove i prijatelje kluba organizira klupski domjenak, koji se održao u svadbenom salonu Ana Neri. Velika čast i zadovoljstvo bilo nam je predstaviti sve naše rezultate i nagraditi najuspješnije pojedince u ovoj sezoni.

Na samome početku sve prisutne je pozdravio predsjednik atletskog kluba gosp. Marin Barbarić, koji se zahvalio svima onima koji na bilo koji način podržavaju atletski klub u njegovom radu. Također je rekao kako smo pored obnove atletske staze 2017., ove godine uspjeli i našu mini dvoranu termički izolirati kako bi naša djeca imala što bolje uvjete u ovim hladnim danima. Zahvalio se predsjedniku Hrvatskog atletskog saveza i predsjedniku atletskog sportskog kluba ASK Split gosp. Ivanu Veštiću na podršci i suradnji prije svega ova dva kluba za koji i naša djeca nastupaju. Tim povodom gosp. Ivan Veštić uručio je i specijalno priznanje za dugogodišnju suradnju ova dva kluba.

Zahvalnost je također išla i Sportskom savezu Brotnja ispred kojeg je bio predsjednik Sportskog saveza gosp. Dragan Prusina i tajnik gosp. Milorad Prusina, a predsjednik Barbarić posebno se zahvalio svim prijateljima, sponzorima i roditeljima bez čije podrške bi bilo teško ostvarivati ovako dobre rezultate

Atletski klub Brotnjo ove sezone nastupio je na 30 natjecanja od državnih prvenstava sve do međunarodnih mitinga gdje smo osvojili 125 medalja. Od toga 52 na državnim prvenstvima sa 11 novih državnih prvaka i 73 medalje na međunarodnim mitinzima i ligama.

Najuspješniji pojedinci kluba bili su Filip Kozina i Marija Ivanković koji su bili dvostruki prvaci i najuspješniji pojedinci u ovoj sezoni.

Također AK Brotnjo, odnosno naš direktor kluba Tomislav-Toni Šego, dobio je od Atletskog saveza BiH specijalno priznanje za razvoj atletike u BiH, navedeno je u priopćenju Atletskog kluba Brotnjo.

WordPress Video Lightbox