Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Andrija Vasilj brončani na Svjetskoj ligi mladih

U mjestu Caorle održana je Youth league Caorle-Venecija, Svjetska karate liga za mlade. Na ovom četverodnevnom natjecanju nastupilo je 2650 natjecatelja iz 610 klubova iz 67 zemalja.

Mladi Brotnjak, član KK Brotnjo-Hercegovina Andrija Vasilj u konkurenciji dječaka do 14 godina osvojio je brončanu medalju. Andrija je prvi meč izgubio od predstavnika Škotske koji je kasnije ušao u finale te omogućio Andriji borbe u repasažu.

U prvoj borbi repasaža Andrija pobjeđuje predstavnika Francuske 9:3, potom predstavnika Švicarske odlukom sudaca, te predstavnika Bjelorusije 9:1. U četvrtoj i posljednjoj, borbi za treće mjesto Andrija je pobijedio predstavnika Rusija 9:0.

Od ostalih članova koji su nastupili u Veneciji, najbliže medalji bila je Patricija Prga koja u prvoj borbi nakon rezultata 1:1 gubi odlukom sudaca od Francuskinje te kasnije u prvoj borbi za treće mjesto nakon rezultata 1:1 gubi od predstavnice BiH zbog prednosti prvog boda.

Čestitke ekipi na rezultatu i odličnim borbama i veliko HVALA svim prijateljima kluba koji potpomažu naš rad s djecom i mladima, poručili su iz KK Brotnjo-Hercegovina u kojem je Vasiljev uspjeh dočekan s velikim veseljem posebice nakon uspjeha ženske seniorske i muške juniorske ekipe.

WordPress Video Lightbox