Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Obavijest o upisu u Dječji vrtić Čitluk za predškolsku 2021./2022. godinu

Javna ustanova za odgoj i obrazovanje djece predškolske dobi Dječji vrtić Čitluk objavila je obavijest o upisu djece u Dječji vrtić Čitluk za predškolsku 2021./2022. godinu. U obavijesti je navedeno:

Upis predškolske djece u Dječji vrtić Čitluk za narednu pedagoško-predškolsku godinu trajat će od 01.06.2021. godine do 30.06.2021. godine u sjedištu Ustanove Dječjeg vrtića Čitluk, ul. Stjepana Radića br. 5 Čitluk (zgrada dječjeg vrtića pokraj Doma zdravlja).

-Pravo na upis imaju predškolska djeca s navršenih 12 mjeseci života do polaska u školu, i djeca koja su prohodala i nemaju navršenih 12 mjeseci života (uvjet hodanje, zbog uvjeta koje pruža naša ustanova)….
-Prijavni list možete dobiti u Ustanovi Dječjeg vrtića Čitluk.
-Djeca koja pohađaju vrtić, a ponovno će krenuti u vrtić u novoj predškolskoj godini ,također trebaju popuniti ( obnoviti ) prijavni list.
-Upisne listove dostaviti do 30.06.2021.godine.

Prioritet prilikom prijema imaju djeca:
– bez roditelja,
– djeca samohranih roditelja,
– roditelja invalida,
– oba uposlena roditelja,
– iz obitelji s više djece
– i djeca u dobi pripreme za školu

-Prijem će obaviti Komisija za prijem djece
-Spisak primljene djece bit će postavljen na ulaznim vratima vrtića i na oglasnoj ploči za roditelje u vrtiću do 20. srpnja.
Prijave pristigle nakon 30.06.2021. godine će se razmatrati samo ukoliko ostane slobodnih mjesta.
Roditelji djece koja prvi put kreću u dječji vrtić dostavljaju upisnu dokumentaciju i dovode dijete na razgovor i upis u vrtić.

Za upis djeteta u predškolsku ustanovu je potrebno donijeti :
-nalaz i mišljenje liječnika pedijatra ( izdaje Dom zdravlja )sva djeca ,za svaku predškolsku godinu
-preslika rodnog lista ( bez ovjere ) samo djeca koja prvi put kreću u našu ustanovu i ona koja još nisu dostavila taj dokument.

U slučaju nerazumijevanja pojedinih stavki ove obavijesti, sve potrebne informacije o upisu djece, mogu se dobiti u samoj ustanovi ili pozivom na broj telefona: 036/640-123 i na broj 036/640-124 u vremenu od 8 do 12 sati.

 

WordPress Video Lightbox