Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Načelnik i predsjednik Općinskog vijeća posjetili Osnovnu školu Bijakovići

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić i predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan posjetili su danas Osnovnu Školu Bijakovići gdje su se susreli s ravnateljem OŠ Bijakovići Ivanom Ostojićem, predsjednicom Školskog odbora OŠ Bijakovići Janjom Ćavar i predsjednikom mjesne zajednice Bijakovići Draganom Ostojićem.

Tijekom sastanka ravnatelj škole i predsjednica Školskog odbora upoznali su ostale sudionike sastanka s trenutnim stanjem u OŠ Bijakovići, a na sastanku su vođeni i razgovori o neophodnim radovima, kao i planiranim projektima.

Govoreći o planiranim projektima načelnik općine Čitluk Marin Radišić istaknuo je da je u tijeku izrada projektne dokumentacije za izgradnju školske sportske dvorane, nakon čije izrade će u fazama uslijediti izgradnja školi prijeko potrebne sportske dvorane, te je također istaknuo projekt uređenja parka u školskom dvorištu.

Razgovarajući o potrebama Osnovne škole Bijakovići sudionici sastanka su se složili da je potrebno posložiti prioritete i zajedničkim snagama raditi na poboljšavanju uvjeta, sve kako bi učenici OŠ Bijakovići imali što je moguće bolje uvijete za osnovnoškolsko obrazovanje.

WordPress Video Lightbox