Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Broćanske karatašice seniorske prvakinje Hrvatske

Nakon uspješnog prošlog vikenda kada je muška juniorska ekipa KK Brotnjo – Hercegovina radila finale državnog ekipnog prvenstva, ovaj vikend se u Zagrebu za to pobrinula i ženska ekipa istoimenog kluba. Članice ekipe u sastavu Irena Prga, Kristina Zovko i Jelena Zovko prvo kolo natjecanja bile su slobodne, a u drugom kolu dobile su ekipu Hercegovine Zagreb II rezultatom 2:0 te tako treću godinu zaredom ušle u finale državnog ekipnog prvenstva Hrvatske.

Protivnička ekipa u finalu bila je ekipa Hercegovine Zagreb I koju su Broćanke dobile rezultatom 1:0 te se tako popele na tron postavši seniorske prvakinje Hrvatske.

Iako je mlađi dio ekipe tek otišao na natjecanje u Veneciju, treneri ističu da s ovakvim rezultatima nisu mogli poželjeti ljepši kraj prve sezone natjecanja. Nakon kratkog odmora koji slijedi, članovi KK Brotnjo – Hercegovine nastavljaju s radom i pripremama za Europsko prvenstvo u Danskoj, te za nova državna prvenstva i ostala natjecanja na svjetskoj i europskoj razini. Ovim putem KK Brotnjo – Hercegovina zahvaljuje se Općini Čitluk na pomoći kao i svim ljudima koji rado pomažu rad kluba, priopćeno je ih KK Brotnjo-Hercegovina.

WordPress Video Lightbox