Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

MNK Brotnjo sezonu završio na četvrtom mjestu

Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH donio je, na prijedlog Povjerenstva za natjecanje NS BiH, odluku o ne nastavljanju natjecateljske sezone 2019./2020. u natjecanjima čiji je organizator NS BiH. Ova odluka odnosi se na Premijer ligu, Premijer žensku ligu, Premijer futsal ligu, Premijer omladinske lige (U-19), (U-17) i (U-15), Premijer žensku ligu BiH (U-17) i Kup BiH.

Dakle, zbog cijele situacije s pandemijom koronavirusa prekinuta je i Premijer futsal liga BiH pa će MNK Brotnjo sezonu formalno završiti na četvrtom mjestu. MNK Brotnjo je prije kraja regularnog dijela sezone osigurao mjesto u doigravanju za prvaka te su se u čitlučkom klubu nadali kako će kroz utakmice s najjačim protivnicima još jednom potvrditi kvalitetu, no sezona je prekinuta i poredak u trenutku prekida smatra se konačnim.

U ovakvom raspletu naslov prvaka osvojio je FC Salines Tuzla City, na drugom mjestu je FC Mostar SG Staklorad, FC Centar osvojio je treća, a MNK Brotnjo četvrto mjesto. Uz osvojeno četvrto mjesto MNK Brotnjo ima i najboljeg strijelca lige. Marin Suton postigao je 22 pogotka u odigranim utakmica.

WordPress Video Lightbox