Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Volonteri Crvenog križa Čitluk i u lipnju će posjetiti potrebite

Volonteri Crvenog križa Čitluk i u lipnju će posjetiti najpotrebitije na području Brotnja i za vrijem posjeta podijeliti pakete sa hranom i higijenskim potrepštinama.

Dragovoljno sudjelujući u pomaganju potrebitima volonteri će od 2. do 4. lipnja posjetiti obitelji koje nemaju dovoljno sredstava za svoje materijalne potrebe, starije osobe koje žive kao samci, obitelji s raznim zdravstvenim poteškoćama i druge potrebite.

Tajnik Andrija Stojić i volonteri Crvenog križa Čitluk poručuju i pozivaju: „Sa humanitarnom pričom na području Brotnja, regije nastavljamo i pozivamo vas da omogućite spoznaju i prijavu potrebitih za humanitarnom pomoći kako bismo svi lakše i sretnije prebrodili ovu burnu i promjenjivu svakodnevnicu. Od pojave koronavirusa, shodno svom poslanju, kroz kućne posjete, između ostaloga najviše smo vršili distribuciju, podjelu paketa hrane i higijenski potrepština najpotrebitijima. Isto nastavljamo i za mjesec lipanj sa iskrenom zahvalnošću svim koji su nam na bilo koji način pomogli, omogućili da pomognemo pojedincima i obiteljima kojima je pomoć bila najpotrebitija.“

WordPress Video Lightbox