Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

MNK Brotnjo organizira druženje s navijačima

Uoči prve utakmice u novoj sezoni Premijer futsal lige BiH, MNK Brotnjo organizirat će druženje sa svojim vjernim navijačima. U subotu, 5. listopada Brotnjo će novu sezonu otvoriti utakmicom protiv MNK Seljak Livno Bus u 18 sati, a u 13 sati kod fontane ispred Gradske sportske dvorane počet će druženje s navijačima koje MNK Brotnjo organizira pod sloganom „Zajedno smo jači“.

Akcija #Zajednosmojači počinje od 13 sati kod fontane ispred GSD u Čitluku. Za sve naše navijače biti će organizirano druženje uz besplatan roštilj i piće. Za one najmlađe biti će pripremljeno i posebno natjecanje u kojemu će moći osvojiti neke od nagrada koje je klub pripremio. Uz sve to moći ćete naručiti i neke od klupskih suvenira, te se naravno kroz kupnju godišnje ulaznice učlaniti u sportsku obitelj MNK Brotnjo. Po završetku akcije svi zajedno krećemo ka dvorani kako bi od 18 sati bodrili Brotnjo na otvaranju sezone i kako bi našim igračima pomogli da upišu prva tri boda – poručili su iz MNK Brotnjo.

Inače, MNK Brotnjo može se pohvaliti da je već godinama vodeći klub po posjećenosti domaćih utakmica. Posebno dojmljivo bilo je prošlosezonsko finale Premijer futsal lige BiH, nakon kojega je čitlučki klub navijačima, kao svojoj velikoj snazi, odlučio zahvaliti i još jače se povezati kroz zajedničko druženje pred prvu ovosezonsku utakmicu na domaćem terenu.

WordPress Video Lightbox