Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

MNK Brotnjo načelniku Radišiću uručio zahvalnicu za podršku radu kluba

Malonogometni klub Brotnjo natjecanje u Premijer futsal ligi završio je osvojivši drugo mjesto. Brotnjo je u finalu poraženo od branitelja naslova FC Mostar SG Staklorad, a osvajanje drugog mjesta u klubu je, ali i kod cjelokupne javnosti, ocijenjeno kao veliki uspjeh.

Trud i rad MNK Brotnjo publika je prepoznala i pokazala koliko cijeni tijekom cijele sezone. Posebno dojmljiva bila je podrška koju je klub imao u polufinalu i finalu Premijer futsal lige, a tijekom cijele sezone MNK Brotnjo imao je i podršku Općine Čitluk.

Upravo o zajedničkoj suradnji i protekloj sezoni danas su na prijemu razgovarali načelnik općine Čitluk Marin Radišić i predstavnici MNK Brotnjo. Prijemu kod načelnika Radišića nazočili su: Zlatko Jarkić, predsjednik MNK Brotnjo, Nikica Pehar, direktor MNK Brotnjo, Mario Čilić, sportski direktor MNK Brotnjo, Mirko Odak, član uprave, trener Matej Čilić, te igrači Marko Grgić i Silvio Dujmović.

Predstavnici MNK Brotnjo načelniku su na današnjem prijemu uručili zahvalnicu za potporu u radu i aktivnostima čitlučkog malonogometnog kluba koji je uz osvojeno drugo mjesto imao i najboljeg strijelaca lige, kapetana Kristijana Pantića.

Uz čestitke na uspjehu, načelnik općine Čitluk Marin Radišić svojim je današnjim gostima uručio prigodne darove.

 

WordPress Video Lightbox