Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Mlade nade osvojile nove državne medalje

Jučer je u Zenici, uz domaćinstvo i organizaciju Atletskog kluba Zenica, održano Državno pojedinačno prvenstvo BiH za pionire i pionirke, rođene 2008. i 2009. godine. Riječ je o državnom prvenstvu na kojem nastupa najviše natjecatelja, a jučer je u Zenici nastupilo više od 500 natjecatelja iz 30 klubova. Mlade nade broćanske atletike predstavljale su AK Brotnjo na prvenstvu, na kojem uspjele osvojiti dvije nove državne medalje.

Mlade nade Atletskog kluba Brotnjo nastupile su na Državnom pojedinačnom prvenstvu BiH za pionire i pionirke te su uspjele osvojiti dvije nove državne medalje za svoj klub.


Lucija Lorena Primorac bila je treća u utrci na 80 metara s preponama, kao i štafeta 4×100 za pionirke u sastavu Ana Ostojić, Matija Marić, Petra Pervan i Lucija Lorena Primorac.

U isto vrijeme u Istanbulu, prvog dana Balkanskog prvenstva za juniore, nastupio je naš Luka Ćurković u skoku u dalj. Kao najmlađi sudionik ostvario je odlično 7. mjesto sa skokom od 7.08 m. On i Filip Kozina danas nastupaju u disciplini troskok – istaknuli su iz AK Brotnjo.

WordPress Video Lightbox