Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Mile Galić izabran za izvršnog direktora Uprave HKK Brotnjo

Sinoć je u prostorijama HKK Brotnjo održana redovita izborna skupština kluba na kojoj je izabrana nova Uprava čiji su članovi: Tomislav Volarić, Franjo Vučić, Tomislav Dugandžić, Mile Galić i Ivan Buntić. U skladu s novim smjernicama i strategijom organizacije kluba Uprava je imenovala prof. Milu Galića za izvršnog direktora Uprave sa značajnim ovlastima posebno u stručno-tehničkom segmentu aktivnosti kluba.

Uprava HKK Brotnjo prof. Milu Galića, bivšeg košarkaša Brotnja i još nekoliko klubova, imenovala je za izvršnog direktora imajući za cilj podizanje kvalitete i unapređenje rada kluba. Zbog navedenog, te zbog novih ciljeva i planova u budućem radu kluba izrađen je i usvojen novi Statut koji je prilagođen okolnostima i vremenu u kojem rade i djeluju sportski klubovi.

Nova Uprava izabrana je na mandatno razdoblje od četiri godine a za očekivati je da će HKK Brotnjo s novoizabranom Upravom nastaviti sa stvaranjem novih igrača koji će nizati zapažene uspjehe baš kao što su to ranije čili ili još čine: Zoran Planinić, Ivica Zubac, Andrija Stipanović, Bariša Krasić, Jozo Prskalo, Domagoj Pinjuh, Mladen Primorac, Andrija Ćorić i brojni drugi.

 

WordPress Video Lightbox