Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Međugorje slavilo protiv Neretve

Rukometaši HRK Međugorje večeras su u Čitluku svladali RK Neretva – Jablanica rezultatom 24:22 (9:11). Igrači Dragana Ćavara lošije su započeli utakmicu 10. kola Prve lige FBiH – skupina Jug, no u završnici su uspjeli preokrenuti rezultat i osvojiti nove bodove.

Gosti iz Jablanice prvo poluvrijeme riješili su u svoj korist rezultatom 11:9, a nakon dva pogotka u nizu Admira Mujkića, Neretva je u 40. minuti povećala svoju prednost na pet pogodaka. Bila je to najveća prednost gostiju. No, nakon što je Mujkić realizirao sedmerac za 11:16 uslijedila je serija Međugorja u kojoj je dva pogotka postigao Marijan Šaravanja, a po jedan Mario Pehar i Ivan Šego pa je Međugorje smanjilo zaostatak na dva pogotka. Uskoro nakon toga golovima Gabrijala Šunjića i Darke Matijevića, Međugorje je stiglo do izjednačenja (19:19).

Do pet minuta prije kraja utakmice ekipe su se izmjenjivale u vodstvu a onda je Međugorje zahvaljujući čvršćoj obrani, izvrsnom vrataru Šegi i golovima Igora Knezovića došlo do pobjede. Knezović je postigao tri od svojih pet pogodaka u završnici utakmice, pogodak više od njega u večerašnjoj utakmici postigao je Marijan Šaravanja, dok je s druge strane u redovima Neretve najraspoloženiji s 12 postignutih pogodaka bio Admira Mujkića.

HRK Međugorje: Krasić, L. Šego, Dugandžić, Tadić, Stojić, Beuz, Barbarić, I. Šego 2, Vasilj, Lovrić, Matijević 4, Knezović 5, Šunjić 4, Šaravanja 6′, Pehar 3.

RK Neretva – Jablanica: Čilić, Torlaković, Zahirović 1, Ćosić 5, Kevrić 3, Klisura, Mujkić 12, Šehić 1, Bekić, Husrep, Jamaković, Begić.

WordPress Video Lightbox