Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Jelena Pehar učenica 41. generacije maturanata Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića

Maturanti 41. generacije maturanata Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića večeras u hotelu Kaktus svečano obilježavaju završetak srednjoškolskog obrazovanja. Posebna je ovo večer za 227 maturantica i maturanata koji su zablistali u glamuroznom izdanju na svečanoj večeri.

Generacija maturanta koja će večeras proslaviti završetak važnog dijela svog života, proveseliti se i zahvaliti svojim profesoricama i profesorima za trud i brigu ima ukupno 35 učenika koji su tijekom srednjoškolskog obrazovanja sve razrede završili odličnim uspjehom, a najbolja među njima je Jelana Pehar, učenica IV. 1.

Uz to što je u protekle četiri godine bila odlična učenica, Jelena je svoje školske obveze uspijevala uskladiti sa sportskim, te je u karateu postigla fantastične uspjehe. Osvajajući medalje na državnim, europskim i svjetskim prvenstvima Jelena Pehar na najbolji je način predstavljala općine Čitluk na sportskom borilištu, zbog čega joj je Općina Čitluk 2016. godine Jeleni uručila Godišnju nagradu, a Jelena je kako izuzetno nadarena sportašica dobitnica i Nagrade Dražen Petrović.

Prof. Adela Škutor, ravnateljica SŠ dr. fra Slavka Barbarića, učenici generacije uručila je zlatnik s likom fra Slavka Barbarića i prigodni dar. Također, prigodni darovi bit će uručeni i ostalim odličnim učenicima.

Zanimljivo je da je učenik 40. generacije maturanata Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića bio Jelenin brat Mario, a za svaku pohvalu je i činjenica da maturantice večeras nose lijepe bijele narukvice izrađene u Udruzi Susret.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1053252748155686.1073743132.252864094861226&type=1&l=7029cc6cff

 

WordPress Video Lightbox