Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Obavijest poljoprivrednim proizvođačima – županijske potpore u 2018. godini

Vlada Hercegovačko-neretvanske županije je na prijedlog Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, donijela Odluku o usvajanju Programa utroška novčanih sredstava za novčane potpore u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambeno-prerađivačkoj proizvodnji s kriterijima raspodjele sredstava utvrđenih Proračunom HNŽ za 2018. godinu Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – „Poticaj za poljoprivredu“.

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede donio je Naputak o načinu i uvjetima za ostvarenje potpora u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambeno-prerađivačkoj proizvodnji za 2018.godinu, br: 11-03-26-675/18, kojim su utvrđeni opći i posebni uvjeti, postupak i rokovi, te potrebita dokumenta za ostvarenje županijske novčane potpore.

U prilogu možete vidjeti Odluku o usvajanju Programa utroška novčanih sredstava za novčane potpore u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambeno-prerađivačkoj proizvodnji s kriterijima raspodijele sredstava Proračunom HNŽ za 2018. godinu – „Poticaj za poljoprivredu“, Naputak o načinu i uvjetima za ostvarenje potpora u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambeno-prerađivačkoj proizvodnji za 2018. s obrascem, te Prijavu za izlazak na teren po mjestu proizvodnje.

Priloženi dokumenti:

ODLUKA O USVAJANJU PROGRAMA ŽUPANIJSKIH NOVČANIH POTPORA – POLJOPRIVREDA 2018. GODINE

NAPUTAK O NAČINU I UVJETIMA ZA OSTVARENJE POTPORA U PRIMARNOJ POLJOPRIVREDNOJ PROIZVODNJI I PREHRAMBENO PRERAĐIVAČKOJ PROIZVODNJI ZA 2018. GODINU

OBRASCI

WordPress Video Lightbox