Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

„IMA JEDAN GRAD SVAKOM SRCU DRAG – UČENICI BROTNJA VUKOVARU“

Udruga “CVRČAK” Čitluk raspisuje prvi likovno – literarni natječaj za likovni ili literarni uradak (pjesma ili prozni tekst) na temu: “IMA JEDAN GRAD SVAKOM SRCU DRAG – UČENICI BROTNJA VUKOVARU“ u znak sjećanja na žrtve Vukovara i najtragičnije trenutke hrvatske povijesti.

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju svi učenici osnovnih škola u Brotnju i učenici Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića.

Svrha je ovoga projekta valorizirati pismenost i likovno stvaralaštvo u ovo virtualno doba, kao i potaknuti ljubav i zahvalnost prema Gradu heroju koji je podnio veliku žrtvu za slobodu naše domovine. Cilj natječaja je i potaknuti učenike na promišljanje i iskazivanje osjećaja za Vukovar- mjesto posebnog pijeteta.

UVJETI NATJEČAJA:

-likovni ili literarni uradak mora biti izvoran i neobjavljen

-ne smije biti dulji od četiri (4) stranice

-rok predaje uradaka je 15. studeni 2019. godine elektronskim putem na mail: [email protected] ili poštanskim putem na adresu:
UDRUGA “CVRČAK” ČITLUK p.p.88, 88260 Čitluk

-autori imaju pravo sudjelovati u Natječaju jednim uratkom

-uratku treba priložiti osobne podatke: ime i prezime, razred i ime škole

-ukoliko se rad prijavljuje pod mentorstvom, navesti ime i prezime mentora

Sve pristigle radove pažljivo će razmotriti i vrednovati članovi Prosudbenog odbora, a najbolje autore, autorice i skupine autora proglasit ćemo u prigodnom programu uoči Dana sjećanja na žrtvu Vukovara.

Sve uvjete i ostale informacije možete naći na Facebook stranici: Udruga “CVRČAK” Čitluk.

Udruga „Cvrčak“ Čitluk

WordPress Video Lightbox