Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Gradnja srednjoškolske sportske dvorane napreduje u skladu s dogovorenom dinamikom

Prva faza izgradnje sportske dvorane, koja se gradi za potrebe odvijanja redovnog nastavnog programa u Srednjoj školi dr. fra Slavka Barbarića, napreduju u skladu s dogovorenom dinamikom.

Sportska dvorana projektirana je u neposrednoj blizini zgrade škole i novoizgrađena dvorana biti će „toplom vezom“ povezana sa školskom zgradom. Maksimalna visina objekta je 13.30 metara, mjereno sa kote podne ploče, a projektom je predviđeno da katnost bude prizemlje + tribine.

Izgradnja tribina upravo je u tijeku, kao i izgradnja vanjskih zidova, a radovi se izvode na temelju ugovor o izvođenju radova na izgradnji školske sportske dvorane Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića – prva faza. Spomenuti ugovor Općina Čitluk potpisala je, nakon provedbe zakonom propisane procedure, s grupom ponuditelja G.P.B. d.o.o. Čitluk i CO Martinović Čitluk.

Cijena radova koji su predmet ugovora vezanog za prvu fazu izgradnje iznosi 935.999,99 KM.

Projektom izgradnje sportske dvorane SŠ dr. fra Slavka Barbarića čitlučkim srednjoškolcima želi se pružiti mogućnost da po svim vremenskim uvjetima u moderno opremljenoj dvorani mogu sudjelovati u nastavi iz tjelesnog odgoja.

WordPress Video Lightbox