Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Dopunski Javni natječaj za dodjelu novčane pomoći određenim kategorijama studenata

Općina Čitluk početkom godine provela je Javni natječaj za dodjelu novčanih pomoći redovitim studentima u akademskoj 2021./2022. godini. Budući da provedbom natječaja nisu potrošena proračunska sredstva predviđena za ovu namjenu, Općina Čitluk objavljuje dopunski Javni natječaj za dodjelu novčane pomoći određenim kategorijama studenata s područja općine Čitluk u akademskoj 2021./2022. godini.

U novom natječaju izmijenjen je dio posebnih uvjeta koji se odnosi na brojnost djece na redovitom školovanju ili predškolske dobi.

Važno je napomenuti kako studenti koji su podnijeli zahtjeve po ranije objavljenom Javnom natječaju, a ispunjavaju uvijete po dopunskom natječaju, ne trebaju obnavljati svoje zahtjeve.

Studenti koji ispunjavaju uvijete dopunskog natječaja, a nisu se prijavljivali na raniji natječaj, svoje prijave s priloženom dokumentacijom podnose se na adresu:

OPĆINA ČITLUK
Trg žrtava Domovinskog rata 1,
88260 Čitluk
– Povjerenstvu za provedbu javnog natječaja za dodjelu novčane pomoći studentima u akademskoj 2021./2022. godini – NE OTVARATI –

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja, a sve dodatne informacije zainteresirani mogu dobiti u Općinskoj službi za društvene djelatnosti, opću upravu i branitelje, telefon broj: 036/640-543.

Dokumenti:

Dopunski Javni natječaj za dodjelu novčane pomoći određenim kategorijama studentima s područja općine Čitluk u akademskoj 2021./2022. godini

–  Pravilnik o načinu i kriterijima za dodjelu novčane pomoći određenim kategorijama studenata u akademskoj 2021./2022. godini

WordPress Video Lightbox