Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Futsal reprezentacija BiH priprema se u Čitluku

Futsal reprezentacija BiH priprema se u Čitluku za nastup na turniru grupe 7 glavne runde kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Turnir će se održati u Dubrovniku od 23. do 26. listopada, a izabranici Ive Kreze jučer su doputovali u Čitluk gdje će trenirati do 22. listopada.

Reprezentacija je smještena u Hotelu Brotnjo, dok reprezentativci u suradnji s MNK Brotnjo treninge odrađuju u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk.

Futsal reprezentacija BiH često boravi u Čitluku na pripremama jer u Čitluku ima dobre uvjete smještaja, dobe uvjete za rad i ugodno okruženje, a dobrodošlicu reprezentativcima danas je poželio i načelnik općine Čitluk Marin Radišić.

Načelnik Radišić u svom je uredu ugostio Marka Zovku, koordinatora za futsal u NS BiH, izbornika reprezentacije Ivu Krezu, kapetana Anela Radmilovića, reprezentativce Stanislava Galića, Andrijana Dujmovića i Josipa Boškovića, te Nikicu Pehara, direktora MNK Brotnjo.

Na održanom sastanku reprezentativci i načelnik Radišić razgovarali su o utakmicama koje će reprezentacija BiH odigrati na kvalifikacijskom turniru u Dubrovniku te o domaćoj ligi, a na kraju sastanka su razmijenili i prigodne darove.

Futsal reprezentacija BiH na turniru u Dubrovniku igrat će protiv reprezentacije Hrvatske (23. listopada), reprezentacije Rusije (24. listopada) i reprezentacije Švedske (26. listopada). Sve utakmice odigrat će se u dvorani Gospino polje, a plasman u elitni krug kvalifikacija izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije.

Pohvalno je da MNK Brotnjo i na ovom okupljanju reprezentacije ima svog igrača, vratara Andrijana Dujmovića, a dres čitlučkog kluba nosili su i Stanislav Galić i Josip Bošković koji su bili na današnjem sastanku u Općini Čitluk.

WordPress Video Lightbox